Vierde klasse lonkt voor De Paasberg

20 mei 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De Paasberg staat in de finale van de nacompetitie om een plek in de vierde klasse. FC Jeugd is daarin de tegenstander. Zondag won De Paasberg op eigen veld met 5-0 van RVW, dat daardoor degradeerde naar de vijfde klasse.

In Renkum had De Paasberg met een 3-2 zege op RVW een week geleden al de basis gelegd voor een plek in de finale. Ook in de return was De Paasberg veruit de sterkste, maar de afronding liet te wensen over. “We hebben weer heel wat kansen laten liggen”, zei trainer Ton Klijnhout (foto) van De Paasberg na afloop. “We hadden bij rust al op 4-0 of 5-0 moeten staan.”
Romario van Beek opende pas na een half uur de score: 1-0. Door een blessure van Van Beek moest Klijnhout na rust enkele omzettingen in zijn formatie aanbrengen. Good-old Michel van der Steen kwam in het veld en plotseling ging het lopen bij de thuisploeg.
Nadat Erdal Senyer de stand in de 55e minuut op 2-0 had gebracht, waren daarna nog Murat Senyer (3-0) en Melvin Versteegen (4-0) succesvol. Opnieuw Erdal Senyer bepaalde met een fraaie lob de eindstand op 5-0.
Op maandag 28 mei, tweede pinksterdag, speelt De Paasberg in de finale eerst thuis tegen FC Jeugd. Op zondag 3 juni volgt de return.