Vier rijders ‘Team Heins’ in top 10

13 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Skeeleraar Theo Selman (foto) van het Heins Skeekerteam uit Elden is in de laatste wedstrijd van de Midden-Nederlandcompetitie in Amersfoort bij de Masters (40+) als zesde geëindigd. De titel kon de Drielenaar al niet meer ontgaan.

De wedstrijd in Amersfoort eindigde in een massasprint en die werd gewonnen door Robert la Fontaine, die in het eindklassement tweede werd. De derde plaats in de eindrangschikking ging naar Wil van der Neut.
Podiumplaatsen waren in Amersfoort voor het Heins Skeelerteam niet weggelegd. In de massaspurt eindigde Marcel van der Burgh met zijn vijfde plaats als beste van de Eldense ploeg. Na Theo Selman (zesde) behaalden Patrick Degens (achtste) en Rudy Schreijer (negende) ook een top 10 notering. In de wedstrijd over 12 ronden reden de rijders met een gemiddelde snelheid van boven de 31 kilometer per uur.
Het Heins Skeelerteam kan terugkijken op een uitstekend seizoen in de Midden-Nederlandcompetitie bij de Masters. Liefst 4 rijders van de Eldense formatie eindigden na 10 wedstrijden bij de eerste 8 in het eindklassement. Na kampioen Theo Selman was er een vierde plaats voor Marcel van der Burgh en een zesde Rudy Schreijer. Patrick Degens legde beslag op de achtste plaats in het eindklassement.
Dinsdagavond (vanavond) wordt Theo Selman op de skeelerbaan van het Arnhemse sportpark ’t Cranevelt gehuldigd. Dat geburt na de training, rond 21.00 uur. Als het regent gaat, of bij een natte baan, gaat de training niet door en is de huldiging om 20.00 uur.

 
Theo Selman uit Driel op het hoogste platvorm. Hij was over 10 wedstrijden de sterkste in de Midden-Nederland Skeelercompetitie. Links Robert la Fontaine, rechts Wil van der Neut, respectievelijk de nummers 2 en 3.