Verwacht: Online galerij voor Arnhemse sportverenigingen

9 juli 2024 | Van onze AS-redactie

De redactie van ArnhemSports.nl werkt aan een galerij waar Arnhemse sportverenigingen zichzelf online kunnen presenteren. Hierdoor kan de Arnhemse sportliefhebber voortaan op één plek op de hoogte blijven van lokale sportverenigingen.

“Elke Arnhemse sportvereniging krijgt een plaats in deze galerij”, vertelt initiatiefnemer Wim Ludeke. De ‘ArnhemSports Galerij’ wordt een geschreven, auditieve en visuele weergave van Arnhemse verenigingen. Op dit platform worden de belangrijkste activiteiten van de verenigingen in beeld gebracht. “Qua inhoud omvat het, naast de verschillende verenigingsactiviteiten, ook de uitdagingen, ambities en de rol die de vereniging in de Arnhemse samenleving vervult”, laat Ludeke weten.

Nieuw leven inblazen
Onlangs heeft oprichter Han Dreuning de redactie van ArnhemSports.nl versterkt met negen vrijwilligers, allen met een achtergrond in de sportjournalistiek. Dit team wil ArnhemSports.nl nieuw leven inblazen. De redactie streeft naar meer diepgang in de artikelen, een sterkere profilering op sociale media en meer samenwerking met sport- en mediapartners. “ArnhemSports.nl moet hét digitale verbindings- en ontmoetingsplatform op sportgebied worden voor de inwoners van Arnhem en de directe omgeving”, benadrukt Ludeke.

De eerste afleveringen van de ‘ArnhemSports Galerij’ komen vanaf 15 september online op de site van ArnhemSports.nl.

(Bron: Mediafondsarnhem.nl)