Versterkingen voor VDZ, Max Burgers blijft

29 april 2016 | Van onze AS-redactie

Doelman Jelmer van de Witteloostuijn heeft zijn vertrek aangekondigd bij Rheden. De 21-jarige Arnhemmer keert terug bij zijn oude liefde VDZ. Aanvaller Max Burgers (21), die na de winterstop van AFC Arnhem overstapte naar VDZ, blijft ondanks belangstelling van andere clubs de Arnhemse vereniging trouw.

Nino Storteboom komt ook naar zijn oude club VDZ. De 21-jarige verdediger speelt na veel blessureleed momenteel in het tweede elftal van ESA. Van de Witteloostuijn (foto), Burgers en Storteboom voetbalden in hun pupillen- en juniorentijd veelal in hetzelfde team bij de huidige derdeklasser.
Witteloostuijn4K, JelmerVoor Max Burgers, die afgelopen zondag nog vier keer scoorde in de gewonnen wedstrijd bij Fortissimo (1-7), was veel belangstelling. “Maar ik heb besloten om bij VDZ te blijven. De clubs waar ik mee heb gesproken heb ik ingelicht”, aldus de aanvaller, die als A-junior naar AFC Arnhem vertrok en via ESA en DVV afgelopen zomer weer aansloot bij AFC Arnhem. De eersteklasser is door financiële problemen inmiddels ter ziele.
Jelmer van de Witteloostuijn is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Rheden, dat hem in de zomer van 2013 wegplukte bij de A-junioren van VDZ.