Veluwezoom is pas na rust scherp

18 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Trainer Giovanni Zweers heeft Veluwezoom dit seizoen nog niet naar zijn hand kunnen zetten. De Velpse ploeg verloor zondag in 4D met 3-1 van Etten. In 3 duels vergaarde Veluwezoom pas 3 punten.

“Het was in de eerste helft niet slecht, maar we speelden in een veel te laag tempo om de tegenstander kapot te kunnen spelen. We waren niet gevaarlijk, we konden geen vuist maken.”, zei Zweers na afloop. “We maakten ook persoonlijke fouten, waardoor we 2 tegengoals kregen.”
Bij de eerste goal leed Veluwezoom balverlies. “We hadden toen te veel spelers voor de bal. Bij het tweede doelpunt speelde onze keepr, Leon Bergervoet, de bal te kort. Hun spits zat ertussen en dat betekende 2-0.”
Na de pauze herstelde Veluwezoom zich. De gasten kregen via Jordy Goudriaan, Mohammed Alkan en Cerano Leming kansn, maar doelpunten bleven nog uit. Uiteindelijk was het Alkan die met een kopbal scoorde: 2-1.
“We gooiden in het laatste kwartier alles op de aanval. We speelden alles-of niets en uit een counter viel nog de 3-1”,  sprak een teleurgestelde Zweers,

Uitslagen 4D
VVO – OBW                           3-2
Etten – Veluwezoom           3-1
HC’03 –  Angerlo Vooruit  3-0
GSV’38 – RKPSC                   2-0
Brummen – Loil                   3-2
’t Peeske – Kilder                  1-1