Veldloop over fraai parkoers

26 augustus 2011 | Van onze AS-redactie

Woensdagavond 7 september (vanavond) wordt  voor de 28ste keer de Rozendaalse Veldloop gehouden. Deze prestatieloop bestaat uit twee afstanden: een 12 kilometer en een 5,5 kilometer.

De organisatie hoopt dat veel deelnemers uit de regio op deze woensdagavond in september weer de weg weten te vinden naar Rozendaal. Traditiegetrouw is het een prachtig en afwisselend parkoers met veel bospaden rond Kasteel Rozendaal. Voor veel lopers is de Rozendaalse Veldloop een goed moment om te testen hoe het met de vorm gesteld is na de vakantie. En uiteraard is het ook een goede voorbereiding op de prestatielopen, die later in september plaats vinden, zoals de Bridge to Bridgeloop en de Posbankloop. 
Inschrijven voor de Rozendaalse Veldloop kan alleen op de avond zelf vanaf 18.00 uur bij de start/finish tegenover de boerderij in park Rozendaal. Het inschrijfgeld bedraagt voor beide afstanden 5 euro. Het startschot voor de 12 kilometer wordt om 19.00 uur gelost door de burgemeester van de gemeente Rozendaal. De deelnemers aan de 5,5 kilometer worden om 19.10 weggeschoten.

Informatie over inschrijving en parcours:  www.bedriegertjeslopers.nl