Veld FC Twente ligt er prima bij

21 december 2010 | Van onze AS-redactie

Het bekerduel FC Twente-Vitesse gaat dinsdagavond gewoon door. Als de weersomstandigheden niet veranderen beginnen beide clubs vanavond om 20.45 uur in de Grolsch Veste in Enschede aan hun laatste officiële duel in 2010.

In verband met de winterse weersomstandigheden zet FC Twente extra krachten in om het stadion goed begaanbaar te maken. “Het veld is bespeelbaar en we doen er alles aan om de wedstrijd tegen Vitesse door te kunnen laten gaan”, zegt Eugenio Porcu, Manager Operationele Zaken. “Door de sneeuw en het koude weer zijn delen van de tribunes en opgangen glad. Deze worden zoveel mogelijk ijs- en sneeuwvrij gemaakt en ook wordt er met zout gestrooid. Supporters dienen wel rekening te houden met gladheid in en om het stadion. Tevens kunnen stoeltjes in het stadion nat en bevroren zijn.”
Supporters die FC Twente-Vitesse in de uitverkochte De Grolsch Veste bezoeken, moeten rekening houden met verkeers- en parkeerhinder. Door de winterse weersomstandigheden wordt aangeraden om op tijd te vertrekken.
Het duel in de achtste finales van de strijd om de KNVB-bekerwedstrijd zou  onder leiding staan van scheidsrechter Richard Liesveld. De KNVB heeft op het laatste moment echter een wijziging doorgevoerd en arbiter Kevin Blom aangewezen voor de bekerwedstrijd.

Bron: fctwente.nl