VDZ pakt punt bij bezoek aan WVV’34

16 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VDZ is zondag in 3C in Hengevelde niet verder gekomen dan een gelijkspel bij WVV’34. De Anhemse formatie nam in de eerste helft nog wel een voorsprong, maar moest die een kwartier voor het eindsignaal prijsgeven: 1-1.

Pieter Middeldorp zette de bezoekers in de 35e minuut op 0-1. Na een verre uittrap van doelman Tom Witjes kopte Martijn van Gessel de bal door. Vrij voor de keeper maakte Pieter Middeldorp geen fout.
Na de hervatting had VDZ het eerste kwartier het beste van het spel, maar grote kansen leverde dat niet op. De thuisclub trok vervolgens het initiatief naar zich toe en maakte in de 74e minuut gelijk. In de defensie van VDZ werd slecht gedekt, waarna een aanvaller van WVV’34 de bal schitterend inschoot: 1-1. In de slotfase stond VDZ onder druk, maar kansen gaf de ploeg van Willie Mechers niet meer weg. Na 3 wedstrijden vergaarde VDZ pas 2 punten. Daarmee staan de Arnhemmers op een tiende plaats.
SML is in 3C nog de enige ploeg zonder verliespunten. De ploeg van trainer Bert hendriks won op het eigen sportpark De Bakenberg met 3-2 van het Hengelose Pax. SML heeft na 3 wedstrijden 9 punten. De achtervolgers Pax, Neede en Vorden staan op 6 punten.

Uitslagen Derde klasse C
Vorden – Ruurlo              3-1
FC Trias – FC Eibergen    0-0
WVV ’34 – VDZ                1-1
Doetinchem – Neede       1-3
VIOD – Brummen             6-1
SML – Pax                        3-2