Van Steenbergen held bij VVO

1 april 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO heeft zondag de topper in de vierde klasse D tegen HC’03 met 1-0 gewonnen. Ramon van Steenbergen maakte 12 minuten voor tijd de verlossende Velpse treffer. Door de zege behoudt VVO zijn kansen op de nacompetitie.

VVO ging op het eigen sportpark De Pinkenberg fel van start. Het leidde tot 2 grote kansne, maar die bleven onbenut. “Gaan die ballen erin, dan speel je een veel gemakkelijker wedstrijd”, zei VVO-trainer Dave de Jong na afloop. “We waren daarna ook wat slordig in balbezit. We waren beter, maar het was voorin ook heel druk. HC’03 hield heel veel spelers achter de bal.”
Daarbij was ook het slechte veld van VVO niet in het voordeel van de thuisclub. Maar ook na de pauze had VVO een groot overwicht. Bert Peterse en Timmo Hoekstra troffen zelfs de paal. De Jong: “De wedstrijd leek dood te bloeden, totdat Ramon van Steenbergen de bal onderschepte. Hij ging alleen op de keeper af  en scoorde beheerst.”
De ontlading bij VVO was na die treffer groot. “De nacompetitie komt in zicht. Ik hoop dat we dit vast kunnen houden. De jongens willen er in ieder geval voor gaan”, zei De Jong.

Uitslagen Vierde klasse D
VVO – HC’03              1-0
Brummen – GSV’38     3-0
OBW – Etten               1-1
Loil – ’t Peeske           1-2
RKPSC – Veluwezoom 2-2
Kilder – Angerlo V      1-2