Van Steen gaat, Van Hardeveld komt

3 mei 2013 | Van onze AS-redactie

De Huissense hoofdklasser RKHVV raakt na dit seizoen aanvoerder Jop van Steen (foto, links) kwijt aan Achilles ’29, de kampioen van de topklasse. Daar staat echter de komst van Rik van Hardeveld (foto rechts) van de Gendtse buurman De Bataven tegenover.  

De selectie van RKHVV begint voor volgend seizoen steeds meer vorm te krijgen. Behalve Van Hardeveld hebben ook  de middenvelders Jelmer Goedhart en Joey de Haan van het Duivense DVV hun komst naar sportpark De Blauwenburcht toegezegd.
Daarnaast komt Birol Öztürk van Trekvogels de ploeg uit Huissen komend seizoen versterken. Öztürk kan op alle posities voorin uit de voeten. Tot slot keert Geert van der Heijden volgend seizoen na de winterstop, en na een buitenlandse stage en reis, terug op het oude nest. Hij komt terug van Bennekom. Met de terugkeer van Van der Heijden en op een eerder moment al Jop Hemink, Brian Wouterse en Jort Busser komt het aantal selectiespelers uit de eigen opleiding volgend seizoen op 18.
Het vertrek van aanvoerder Jop van Steen was echter een tegenvaller voor RKHVV. Van Steen had al in een vroegtijdig stadium een langer verblijf aangekondigd, maar kreeg de unieke kans om naar Achilles ’29 te vertrekken. RKHVV heeft alle begrip voor het feit dat Van Steen deze stap naar de absolute top van het amateurvoetbal nog graag een keer wil maken.
RKHVV denkt met de versterkingen zo goed mogelijk te hebben ingespeeld op het vertrek van Van Steen en de selectie ook in de breedte te hebben versterkt. De Huissense club is nog wel op zoek naar een spits.