Van Londen voorspelt verlies AZ 2000

3 november 2010 | Van onze AS-redactie

Probeert Bob van Londen zijn ploeg op scherp te zetten? In ‘De 13 voorspellingen’ voorspelt de trainer van AZ 2000 verlies van zijn ploeg in de topper tegen Kesteren. Danny Kampschreur is de tegenstander van Van Londen in aflevering 9.

Nog niet eerder liet een deelenemer aan ‘De 13 voorspellingen’ zijn eigen team verliezen. Bob van Londen, trainer van het eerste zaterdagelftal van AZ 2000, is de eerste. AZ 2000-Kesteren, de topper in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal, eindigt volgens de Arnhemmer in 1-2.
‘Oranjeman’ Van Londen heeft ook al niet veel vertrouwen in zijn oude ploeg SC Oranje. Tegen VVO behaalde SC Oranje zondag zijn eerste punt (2-2), maar een verder herstel zit er in de thuiswedstrijd tegen SDOO volgens Van Londen niet in: 1-2.
Danny Kampschreur, aanvoerder én interim-trainer van Sportclub Westervoort, is optmistisch gestemd over de kansen van zijn ploeg in de uitwedstrijd bij het Zevenaarse SDZZ. Kampschreur voorspelt een 2-0 zege van de Westervoorters.
Vitesse-AZ  eindigt volgens Danny Kampschreur in 0-1, Bob van Londen heeft meer vertrouwen in Vitesse: 1-0 winst.

In het algemeen klassement gaat Frans Budel, doelman van VVO, met 16 punten aan kop. Jara Arends van FC Presikhaaf volgt met 15 punten, Joris Schemkes van VDZ staat derde met 14 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ‘toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

Klik hier voor de 13 voorspellingen van Danny Kampschreur en Bob van Londen.