Van den Brom en Sturing naar VVO

25 februari 2011 | Van onze AS-redactie

In het kader van het 110-jarig bestaan van VVO geeft John van den Brom dinsdag 1 maart een gasttraining aan de C- en D- jeugd van de Velpse club.

Van den Brom is oud-speler van onder meer Vitesse, oud-international en momenteel succesvol coach van ADO Den Haag, dit seizoen de revelatie van de Eredivisie.
Ook Edward Sturing (foto rechts onder), oud-speler en -trainer van onder meer Vitesse, komt naar Velp. Hij neemt op maandag 28 februari de A- en B-junioren van VVO onder zijn hoede.
Voor de E- en F-jeugd van VVO wordt op woensdag 2 maart een Zessendag gehouden. Speciale gasten zijn de Vitesse-spelers Slobodan Rajkovic en Guram Kashia. De trainingen en de Zessendag vinden plaats op het kunstgrasveld van VVO op sportpark De Pinkenberg in Rozendaal.
De jubileumfestiviteiten van VVO beleven een finale op donderdag 3 maart, de dag dat het precies 110 jaar is geleden dat de club werd opgericht. Op die avond krijgt het clubhuis de naam ‘Nol Maatkamp clubhuis’, vernoemd naar een prominent lid dat in 2009 overleed. Het bord met de naam wordt onthuld door burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp van Rozendaal en wethouder Ronald Haverkamp van Rheden. Aansluitend is er een ledenavond met onder meer een voordracht van journalist/schrijver en geboren Velpenaar John Jansen van Galen. Ook worden de VVO-leden verrast met een special guest.