Van den Berg langer bij Arnhemia

30 november 2012 | Van onze AS-redactie

Trainer Pierre van den Berg (foto) heeft zijn contract bij voetbalclub Arnhemia met een jaar verlengd. De 42-jarige Arnhemmer is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij de vierdeklasser.

Van den Berg is sinds januari 2012 trainer van Arnhemia. Halverwege het vorige seizoen volgde hij de vertrokken Anthony Uffing op. De Arnhemmer was in het verleden ook jeugdtrainer bij ESA en hoofdtrainer van zaterdagclub Kesteren.
Arnhemia maakt sportief moeilijke tijden door. De Arnhemse ploeg staat in de vierde klasse F momenteel op een twaalfde en laatste plaats met 3 punten uit 11 wedstrijden. Alleen de uitwedstrijd bij HAVO, op 28 oktober, werd in winst omgezet.
“Met het verlengen van het contract met Pierre van den Berg geven we naar de trainer en naar de buitenwereld een signaal af”, zegt voorzitter Henk Bouwman van Arnhemia. “We zijn zeer tevreden over Pierre en hij is een echte clubman. Binnen de vereniging zijn we druk bezig met de toekomst en daarin vervult Pierre een belangrijke rol. Het gaat er nu ook om dat we spelers behouden en we hopen dat enkele oudgedienden terugkeren.”