Van de Pavert nieuw gezicht bij Boys

27 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Brian van de Pavert heeft zondag zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van Arnhemse Boys. Als voorstopper maakte de Arnhemmer een sterke indruk in het door zijn ploeg met 1-0  gewonnen duel tegen WAVV.

“Brian trainde al een paar weken bij ons mee en ik kon tegen WAVV op een drietal spelers geen beroep doen”, zo verklaarde trainer Ricardo Gil Muinos van Arnhemse Boys zijn keuze voor Van de Pavert. “En hij was fit. Brian is voor ons een aanwinst en hij heeft het fantastisch gedaan.”
Van de Pavert (32) kwam in het verleden uit voor Eendracht en voor Rheden. Na zijn periode bij Rheden keerde hij terug naar Eendracht. “Ik heb toen nog in het tweede gespeeld en daarna bij de veteranen, in het derde. Maar dat was al weer even terug, want bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt.”
Van de Pavert was tevreden over zijn eerste optreden. “Maar dat ik speelde was een verrassing. Ik heb net 2 weken getraind en zou ook op de bank beginnen. Maar omdat een paar jongens niet beschikbaar waren, stond ik meteen in de basis. Het ging wel goed, maar het scheelt een stuk dat je ook een routinier als Mike Remie achter je hebt staan.”