Van Beukering kijkt uit naar klassieker

18 december 2010 | Van onze AS-redactie

Jhon van Beukering kijkt uit naar de klassieker van zondag. Het bezoek met Feyenoord aan Ajax is voor de spits op voorhand geslaagd. “Ik hoop op speeltijd, maar het is al prachtig om dit mee te maken. Vanaf de eerste dag dat ik hier ben, straal ik al”, zegt Van Beukering bij Omroep Gelderland.

“En nu Ajax-uit, heel apart. Zoals alles wat ik hier beleef, dat nemen ze mij nooit meer af. Ik heb ook veel leuke reacties gehad op mijn debuut vorige week.” Feyenoord won toen met 1-0 van Excelsior en Van Beukering speelde de laatste 20 minuten mee.
De voorbereiding van de Rotterdammers op de klassieker verliep tot dusver niet ideaal. Van Beukering: “Zaterdag ging de training al niet door. Ik zit al vier dagen hier in een hotel en dat is maar goed ook, want vrijdag deed ik over een stukje van zes kilometer zo’n anderhalf uur.”
In het shirt van Vitesse scoorde Van Beukering ooit als zeventienjarige debutant in de Amsterdam Arena. “Dat is een tijdje geleden, maar daar heb ik natuurlijk wel even aan gedacht.”