Van Beukering hoopt op speelminuten

10 december 2010 | Van onze AS-redactie

Jhon van Beukering hoopt zondag zijn debuut te kunnen maken in de hoofdmacht van Feyenoord. De spits behoorde een week geleden tegen Willem II al tot de wedstrijdselectie, maar bleef toen negentig minuten op de bank.

Zondag tegen Excelsior is dat wellicht anders, meldt hij op de website van de Rotterdamse club. ‘Tegen Willem II was ik al klaar om in te vallen, maar dat liep helaas anders. Nu kijk ik uit naar komende zondag, ik hoop dat ik dan speelminuten krijg. Het is natuurlijk afwachten wat de trainer wil, maar ik ben er klaar voor’, aldus de Arnhemmer.

Dinsdag deed Van Beukering in Almelo wedstrijdritme op bij Jong Heracles-Jong Feyenoord. Dat werd geen succes, want het jonge elftal ging met 5-0 onderuit. ‘Ik wilde graag iets laten zien bij mijn eerste wedstrijd in het Feyenoord-shirt, maar dat is moeilijk als je als ploeg iets minder kwaliteit hebt. Dan is het lastig om alleen in de spits te staan.’