‘Uniek Sporten’ op Holiday Kick-off

24 juni 2013 | Van onze AS-redactie

De zomervakantie gaat spetterend van start met de Holiday Kick-off in de Rijnhal in Arnhem. Op woensdag 26 juni kunnen kinderen ook dit jaar kennismaken met aangepast sporten op het Plaza van Uniek Sporten.

De jaarlijkse Holiday Kick-off is een evenement van Stichting Jeugdland voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De dag gaat van start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis.
Op het Plaza van Uniek Sporten kunnen kinderen rolstoelschermen in samenwerking met schermvereniging Scaramouche uit Arnhem. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten waarbij kinderen kunnen ervaren hoe het is om met een elektrische rolstoel te rijden in samenwerking met RSR.
Door middel van het Plaza wil Uniek Sporten kinderen met een beperking kennis laten maken met verschillende sporten. Daarnaast kunnen kinderen zonder beperking ervaren hoe het is om met een beperking te sporten. Rolstoeltennisser Carlos Anker (foto onder), ambassadeur van Uniek Sporten, is ook aanwezig en sport mee.