Trainer Peter Jansen blijft bij SC Rheden

7 januari 2017 | Van onze AS-redactie

Peter Jansen is ook in het seizoen 2017 -2018 trainer van SC Rheden. De 43-jarige Vordenaar verlengde zijn na dit seizoen aflopende verbintenis met een jaar bij de tweedeklasser. Jansen is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij SC Rheden.

Jansen voerde de afgelopen weken diverse gesprekken met het technische management van SC Rheden. Daarin bleek dat het vertrouwen in elkaar groot is en niets een contractverlenging in de weg stond. ‘Ondanks de stand op de ranglijst zijn wij zeer tevreden over Peter en zijn manier van werken’, liet Geurt Schouten, als lid van de technische commissie verantwoordelijk voor de selectie, op de website van SC Rheden weten. SC Rheden staat in de tweede klasse I na het uit de competitie gaan van Babberich op de dertiende en laatste plaats. De verschillen tussen vijf clubs in de onderste regionen zijn echter minimaal.

Blijft Jansen aan als hoofdtrainer, de tweedeklasser moet wel op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Timo Verijzer heeft kenbaar gemaakt na afloop van dit seizoen te stoppen. Zijn werk- en gezinssituatie zijn steeds moeilijker te combineren met zijn taken bij SC Rheden. ‘Ik heb zes hele mooie jaren gehad bij Rheden, maar gezin en werk gaan voor’, meldt Verijzer op de website van SC Rheden.