Ton Klijnhout per direct weg bij MASV

15 december 2010 | Van onze AS-redactie

Ton Klijnhout is geen trainer meer van MASV. Het bestuur van de Arnhemse derdeklasser en Klijnhout besloten dinsdagavond na een gesprek hun overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen. Klijnhout was bezig aan zijn derde seizoen bij MASV.

In een verklaring laat het bestuur van MASV weten ‘dat de situatie, zoals die er nu lag, voor beide partijen geen perspectief bood’.
Het bestuur heeft direct de spelers en technische leiding tijdens de training van de beslissing, die ‘door beide partijen in het belang van de vereniging is genomen’, op de hoogte gebracht.
‘In overleg met de leiding en de spelers, inclusief de spelers die in de loop van dit seizoen zijn gestopt, wordt vanaf volgende week gesproken over de te nemen beslissingen voor het restant van de competitie en voor volgend seizoen’, zo staat in de verklaring.
‘Op dit moment is er nog niet gesproken over opvolging, laat staan dat er namen bekend zijn. Op korte termijn zal wel een opvolger benoemd moeten worden’.
Of het bestuur een interim-trainer aanstelt of dat de nieuwe man ook al voor volgend seizoen wordt vastgelegd, ligt niet bij voorbaat vast. De leiding en de spelers zal daarover wel een mening worden gevraagd.
Voorzitter Ben de Ridder van MASV wilde inhoudelijk niet veel toevoegen aan de uitgegeven verklaring. “Die is duidelijk. Ons gesprek met Ton was gepland en we zijn samen tot de conclusie gekomen dat er geen perspectief meer was. In het belang van de vereniging zijn we daarom in goed overleg uit elkaar gegaan. We staan onderaan in de derde klasse, maar we willen er met zijn allen wat aan doen om te proberen in deze klasse te blijven.”