Tipspel: jacht op Frans Budel geopend

18 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Als het aan VVO-er Ted Bronkhorst ligt, is in ‘De 13 voorspellingen’ de jacht op ploeggenoot Frans Budel geopend. Bronkhorst neemt het in aflevering 18 op tegen middenvelder Max van Meeteren van Presikhaaf.

Frans Budel gaat na 17 afleveringen nog steeds aan kop met 16 punten. De ervaren Velpse doelman behaalde zijn hoge score in aflevering 2 en daarna kwamen de meeste van de 30 deelnemers die na Budel deelnamen niet eens in de buurt bij de Velpenaar.
“Het wordt tijd dat we Frans van de troon stoten”, zegt ploeggenoot Ted Bronkhorst strijdlustig. De middenvelder van VVO voorspelt een overwinning voor zijn ploeg in de lastige uitwedstrijd bij Driel (1-2) en denkt ook dat buurman Veluwezoom belangrijke zaken doet in de strijd tegen degradatie. Bronkhorst tipt een 1-0 zege voor Veluwezoom in de thuiswedstrijd tegen Angeren.
Bronkhorst neemt het in aflevering 18 van ‘De 13 voorspellingen’ op tegen Max van Meeteren van FC Presikhaaf. De Arnhemse middenvelder rekent na wat mindere resultaten op herstel van zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys: 3-1 winst.
Net als Bronkhorst ziet ook Van Meeteren een ploeggenoot hoog in het klassement van ‘De 13 voorspellingen’ staan. Met 15 punten is aanvoerder Jara Arends van FC Presikhaaf de nummer 2 op de ranglijst.

Klik hier voor de voorspellingen van Max van Meeteren en Ted Bronkhorst.