‘Tipduo’ voorspelt zege van Vitesse

15 september 2010 | Van onze AS-redactie

Rob Peters, trainer van Arnhemia, en Mick Steenvoorden, middenvelder van AVW’66, zijn eensluidend. Zij nemen het in aflevering 3 van ‘De 13 voorspellingen’ tegen elkaar op en voorspellen een 2-1 zege van Vitesse op NAC Breda.

Peters en Steenvoorden zijn het ook eens als het gaat om een tip voor de duels FC Presikhaaf – Varsseveld en Arnhemse Boys – MASV. Die wedstrijden eindigen volgens het tweetal in respectievelijk 3-1 en 2-2.
Opmerkelijk is dat Peters geen vertrouwen meer heeft in de verrichtingen van zijn vorige club Elsweide. Hij ziet de zondagse vijfdeklasser thuis met 6-1 onderuit gaan tegen het ESCA van trainer Chris Lankwarden. Ook Mick Steenvoorden schat ESCA hoger in dan Elsweide en voorspelt 1-4.
Voor zowel Peters als Steenvoorden wordt het een helse klus om Frans Budel te bedreigen. De doelman van VVO gaat na twee speelronden aan kop met 16 punten. Nummer twee Roy van der Hoek moet zich tevreden stellen met 8 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ’toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

Klik hier voor de voorspellingen van Rob Peters en Mick Steenvoorden.