Theo Bos voorspelt zege Vitesse op NEC

1 april 2011 | Van onze AS-redactie

Theo Bos, ex-trainer van Vitesse, voorspelt voor zondag een 2-0 zege van de Arnhemse ploeg op aartsrivaal NEC. In aflevering 20 van ‘De 13 voorspellingen’ neemt Bos het op tegen Michel van der Steen van De Paasberg.

Theo Bos tipt voor het komende weekeinde een aantal verrassende uitslagen. Zo verwacht hij in 4F een 4-0 overwinning van het de laatste tijd in verval geraakte AZ 2000 op het Lentse DVOL. Zijn tegenstander Michel van der Steen houdt het op een 6-0 zege voor de bezoekers.
Bos is door zijn avontuur bij Polonia Warschau een paar maanden uit Nederland weggeweest. “Ik heb de laatste tijd daardoor het amateurvoetbal niet zo heel goed meer gevolgd”, verklaart Bos zijn verrassende tips.
Michel van der Steen gaat zondag met zijn ploeg De Paasberg in de vijfde klasse F op bezoek bij SVHA. De punten gaan volgens de routinier mee terug naar Arnhem. Hij tipt 1-3. Van der Steen verwacht een doelpuntrijk duel bij Elsweide-OVC ’85: 1-9. Vitesse houdt volgens de speler van De Paasberg niet meer dan 1 punt over aan het thuisduel met NEC: 2-2.

In het algemeen klassement van ‘De 13 voorspellingen’ gaat Frans Budel nog steeds aan kop met 16 punten. Jara Arends van FC Presikhaaf staat met 15 punten op de tweede plek. Joris Schemkes (VDZ) is derde met 14 punten.
Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op. Een juiste ’toto-uitslag’ 1 punt.

Klik hier voor de voorspellingen van Theo Bos en Michel van der Steen.