Theo Bos verricht loting Arnhem Cup

31 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Theo Bos (foto, ex-trainer van Vitesse en Polonia Warschau) en sportwethouder Gerry Elfrink verrichten vrijdagavond in het Sportcafé bij vv Elsweide in Arnhem de loting voor het 42e toernooi om de Arnhem Cup.

Aan het toernooi doen dit jaar 30 ploegen mee. Dat betekent dat bij de loting 2 teams in de eerste ronde worden vrijgeloot.
Marino Pusic, trainer van Vitesse A1, en Jerry van Ewijk, speler van het hoogste juniorenteam van de Arnhemse club, doen de loting voor de Arnhem Jeugd Cup, waarvoor zich 23 D-pupillenploegen hebben ingeschreven.
Ook Jara Arends, aanvoerder van bekerhouder FC Presikhaaf, is te gast in het Sportcafé. De trainers Ton Keijman (MASV) en Hans Liethof (VVO) nemen het regionale voetbal in het algemeen en hun clubs in het bijzonder, onder de loep.
Scheidsrechter Mike Molenmaker vertelt in het Sportcafé over zijn passie. De Rhedenaar behoort tot een talentvolle groep jonge arbiters, die speciale begeleiding krijgt. Secretaris Marjo Kraayvanger van de organiserende vereniging Elsweide en lid van de toernooicommissie, komt met nieuws over de sponsoring van het toernooi om de Arnhem Cup.
De techniek is in handen van Radio & TV Arnhem. Het Sportcafé in het clubhuis van Elsweide begint vrijdag 1 april om 20.00 uur en de toegang is gratis.