Theo Bos ‘enorm geschrokken’

14 september 2010 | Van onze AS-redactie

Vitesse-trainer Theo Bos was maandag in Gendt bij het duel Jong Vitesse/AGOVV – Jong Ajax en zag hoe Ajacied Evander Sno na rust in elkaar zakte. Bos zegt ‘enorm geschrokken te zijn’.

“Het gebeurde op twintig meter van de dug-out van Ajax. Er was geen bal in de buurt en het zag er meteen heel ernstig uit. De clubarts van Ajax was er meteen bij en die is begonnen met reanimeren. Het hele voorval heeft ongeveer een half uur geduurd. Ik heb begrepen dat Evander twee keer helemaal weg is geweest en dat hij ook twee keer is gereanimeerd. De ambulances waren snel ter plekke en toen hij werd afgevoerd, schijnt hij bij kennis te zijn geweest. Het was enorm schrikken en laten we hopen dat het goed komt.”

Sno bleef maandagnacht in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. De spelers van Jong Ajax gingen met taxi’s en niet met de bus naar huis. De buschauffeur was te zeer van slag om nog te kunnen rijden. Ook bij de spelersgroep van Jong Ajax zat de schrik er nog goed in. Bij aankomst op de Toekomst in Amsterdam was iedereen erg aangeslagen. Bron: VI/AT5.