Theo Bos bedankt fans voor steun

24 januari 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Theo Bos bedankt via de website van Vitesse alle fans van Vitesse én NEC die hem afgelopen zondag tijdens de Gelderse derby steun betuigden in zijn strijd tegen kanker. Bos meldde dat hem dat heeft geraakt.

De supporters van beide clubs lieten zondag zien en horen dat zij achter Mister Vitesse staan in zijn strijd tegen kanker. Vlak voor het duel werd een megaspandoek ontrold met de tekst ‘Theo pak ‘m terug’. In de vierde minuut, Bos speelde zijn gehel carrière bij Vitesse met rugnummer 4, klonk ook nog een enorm applaus.
“Ik wil iedereen bedanken voor hun steun afgelopen zondag tijdens de derby en ook voor alle warme kaarten, mails en bloemen die ik heb mogen ontvangen”, zegt Bos op de website van Vitesse. “Het doet me onzettend goed dat zo veel mensen met mij en mijn familie meeleven.”
Bos was zelf niet aanwezig bij de Gelderse derby, omdat zijn huidige club FC Dordrecht zondag ook in actie kwam. “Maar de beelden hebben me uiteraard wel bereikt. En geraakt. Ik haal hier veel kracht uit en voel me erg gesteund. Bedankt allemaal!”

Bron: vitesse.nl


Voor de Zuidtribune werd voorafgaand aan het duel Vitesse – NEC zondag een megaspandoek ontrold voor Theo Bos. (Foto: Coen Dreuning, ArnhemSports.nl)