Ted Bronkhorst niet in actie tegen SCP

18 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Ted Bronkhorst ontbreekt woensdag (vanavond) bij VVO in het nacompetitieduel met SCP. De middenvelder is na zijn gele kaart in de heenwedstrijd voor 1 duel geschorst. VVO-SCP begint om 19.30 uur op sportpark De Pinkenberg.

VVO verdedigt woensdag een 3-1 voorsprong. Haalt VVO de tweede ronde, dan treft het daarin Eldenia. De Eldense ploeg hoefde in de eerste ronde niet in actie te komen, omdat tegenstander SJN zich terugtrok uit de nacompetitie. De Nijmeegse formatie deed dat, nadat de beslissingswedstrijd om de titel tegen Overasseltse Boys (1-0 verlies) volledig uit de hand was gelopen.
Bij VVO zal Ted Bronkhorst zijn ploeg woensdagavond ook niet aanmoedigen. De middenvelder is trainer van VVO A1, dat woensdagavond in de nacompetitie om een plek in de hoofdklasse in actie komt tegen Varsseveld A1. In de thuiswedstrijd maakte VVO A1 zaterdag een 2-0 achterstand goed en kwam het door goals van Okker Bijlstra en Sebastiaan Ferman toch nog op 2-2.
Bronkhorst ziet voor zijn team nog volop kansen. “We hebben thuis in de tweede helft alleen maar op de helft van Varsseveld gestaan.”