Ted Bronkhorst bezorgt VVO zege

27 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Ted Bronkhorst (foto) heeft VVO in de vierde klasse F met een fraaie goal de overwinning bezorgd bij SDOO. De middenvelder rondde een weergaloze pass van Berni van Vloten af: 0-1.

Trainer Hans Liethof van VVO sprak na afloop van een rare wedstrijd. “Het leek erop alsof wij met wat te weinig bezieling speelden. Voor rust blonken we uit in het nemen van verkeerde keuzes.“
Voor de pauze kreeg alleen VVO-er Tim Jansen in de 10e minuut na prima voorbereidend werk van Paul de Ronde een dot van een kans. De afronding van de Velpenaar liet echter te wensen over.
Nadat Liethof in de rust de puntjes op de i had gezet, kwam VVO in de tweede helft beter voor de dag. Hét hoogtepunt van de wedstrijd was de treffer van Ted Bronkhorst, een kwartier na de hervatting. Berni van Vloten had oog voor de diepgaande middenvelder, die de bal na een pass over 40 meter knap controleerde en raak schoot: 0-1.
Vlak na rust was nog een treffer van SDOO wegens buitenspel afgekeurd.
“Wij leven nu van wedstrijd naar wedstrijd”, sprak Liethof. “We doen weer een beetje mee, maar we richten ons eerst op een plek die recht geeft op de nacompetitie.”

Uitslagen vierde klasse F
Elistha – HAVO                    3-1
SDOO – VVO                        0-1
Eldenia – AZ 2000              9-0
Arnhemia – DVOL              0-3
ONA ’53 – VDZ                    2-0
SC Oranje – Driel                0-5