Swift gaat kansloos onderuit bij E en O

10 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De handballers van Swift hebben zaterdag hun meerdere moeten erkennen in E en O. De Arnhemse ploeg verloor het eredivisieduel in Angelso met 35-24. Het was voor Swift de tweede nederlaag in de nog prille competitie.

“Een overwinning heeft er niet ingezeten, maar we hadden wel een beter resultaat kunnen halen”, vertelde Jop Sinkelman, aanvoerder van Swift, na afloop. “We hebben met elkaar ook heel hard gewerkt, maar niet altijd als team gespeeld. Tegen een volwassen ploeg als E en O ga je dan onderuit.”
Swift keek al snel tegen 4-0 achterstand aan, maar herstelde zich langzaam maar zeker. De bezoekers kwamen terug tot 6-5, maar E en O had het verschil bij rust weer op 5 treffers gebracht.
Na de hervatting kon Swift niet meer dichterbij komen. “Wij moeten zorgen dat we goed spelen en dan zullen we dit seizoen best voor verrassingen kunnen zorgen”, besloot Sinkeldam, die met 6 treffers topscorer was van zijn ploeg.

Doelpunten Swift: Jop Sinkeldam 6, Jeff de Quay 4, Freek Gielen 3, Gijs Hoeve 3, Stijn Hoefnagels 2, Dario Polman, 1, Pascal Lucassen 1, Kevin Kettering 1, Job Reumer 1, Darvin Mus 1, Giordano Larijn 1.