Streekomroep RTV Connect start zondag met vernieuwd sportprogramma

4 november 2022 | Van onze AS-redactie


RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, start komende zondag, 6 november, met een vernieuwde versie van het sportprogramma Connect Sport op de radio. Iedere zondag tussen 14.00 en 17.00 uur wordt er aandacht besteed aan wedstrijden die in het uitzendgebied plaatsvinden.

Voetbal, handbal, korfbal, hockey, basketbal en volleybal zullen regelmatig via liveverslagen of in een na- en voorbeschouwingen aan bod komen, maar ook andere sporten worden in een gevarieerd programma met studio-presentatoren en verslaggevers langs de lijn nauw gevolgd.

Komende zondag is RTV Connect live aanwezig bij de voetbalwedstrijden Spero – OBW en VDZ – Eldenia, beschouwen we met trainers en coaches de resultaten na van de duels De Paasberg – Lienden, ESA – WAVV, SC Doesburg – Angerlo Vooruit, Westervoort – SML en Vitesse – Sparta.

Verder wordt met basketbalcoach Darryl Donk gesproken over de verrichtingen van zijn mannenteam Arnhem Eagles tegen River Trotters en wordt aandacht besteed aan het mannen- en vrouwenhockey (respectievelijk Zevenaar – Leeuwarden en Kromhouters – Upward), handbal mannen- en vrouwen (Aalsmeer 2 – DFS Arnhem en CVO – Duiven).

Tot slot vertelt voetbaltrainer Marc Bronkhorst over zijn plotselinge vertrek bij het eerste mannenteam van Arnhemia.

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App.