Stef van Meerveld trainer AVW’66 2

5 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Het bestuur van AVW ’66 heeft Stef van Meerveld voor volgend seizoen aangetrokken als trainer van het tweede elftal. De oud-aanvaller keert daarmee terug op het oude nest.

Van Meerveld zit op dit moment nog in Indonesië, waar hij in 2009 in Bandung een Voetbal Academie oprichtte voor kansarme kinderen. Studie, levensovertuiging en ambitie hebben hem destijds doen besluiten naar het buitenland te gaan. In het verleden kwam de oud-aaanvaller, die zijn voetbalcarrière begon bij het Dierense Gazelle Nieuwland, meerder jaaren uit voor de hoofdmacht van AVW’66.
Van Meerveld is in het bezit van een aantal internationale trainersdiploma’s. Eenmaal terug in Nederland wil de ex-spits ook hier zijn trainerdiploma’s halen.
Het ligt in de bedoeling dat Van Meerveld een contract tekent voor 2 seizoenen. Eerder legde het bestuur van AVW ’66 Scott Calderwood al vast als hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Bron: avw66.nl


The FootbalPlus Soccer Academy in Bandung, opgericht door Stef van Meerveld, biedt kansarme kinderen de kans zich als voetballer te ontwikkelen.