Sportclub Oranje uit Arnhem Cup

24 april 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Het duel in de eerste ronde van het toernooi om de Arnhem Cup tussen MASV en SC Oranje gaat donderdag niet door. SC Oranje heeft zich teruggetrokken. MASV is daardoor geplaatst voor de tweede ronde en treft daarin AVW’66.

SC Oranje is na Veluwezoom en Rheden de derde ploeg die zich terugtrekt uit het toernooi. Trainer Pratick Baltus van de Arnhemse club betreurt dat besluit, maar zegt niet anders te kunnen. “Wij hebben afgelopen zaterdag en dinsdag gespeeld voor de competitie. We zouden donderdag tegen MASV spelen en dan zaterdag weer competitie. Dat zijn vier wedstrijden in acht dagen. Ik heb gewoon niet voldoende spelers.”
Dinsdagavond tegen AZ 2000 konden Marnix Landman en Jort Busser al niet spelen door blessures. “Vanaf zaterdag is ook Rifat Bugdayci er niet meer bij. Hij gaat trouwen en daarna op huwelijksreis”, zegt Baltus. “De spoeling wordt dus steeds dunner en we moeten nog drie competitiewedstrijden. We hadden kunnen verzoeken het Arnhem Cupduel tegen MASV weer uit te stellen, maar dat is het probleem alleen maar verschuiven.”

Programma Arnhem Cup
Tweede ronde
Donderdag 25 april
ESCA (zo) – AZ 2000 (20.00 uur)
Woensdag 1 mei
ESA – FC Presikhaaf (20.00 uur)
Donderdag 2 mei
Jonge Kracht – HAVO (20.00 uur)
Dinsdag 7 mei
SML – Duno (20.00 uur)
Arnhemse Boys – RKHVV (20.30 uur)
MASV – AVW ’66 (datum nog onbekend)