Voetbal


Vitesse wint bij Roda JC en is dodelijk effectief in standaardsituaties

19-08-2017
Vitesse is de uitwedstrijd in Kerkrade bij Roda JC zonder kleerscheuren doorgekomen. De ploeg van trainer Henk Fraser won vrijdagavond met 3-1. De Arnhemse ploeg scoorde twee keer uit een standaardsituatie. Met 6 punten uit 2 duels heeft Vitesse nog steeds een score van honderd procent en is het de ...

Kan Vitesse top drie bedreigen?

Selhorst ontmoet Maradona

Bliksemstart van Vitesse

Reünie Del-clubs bij De Paasberg

Pröpper op weg naar Brighton

Vitesse grijpt naast JC Schaal

Johan Cruijff Schaal naar Vitesse?

05-08-2017
Pakt Vitesse na de KNVB-beker ook de Johan Cruijff Schaal? De Arnhemse ploeg gelooft heilig in een goed resultaat, zaterdagavond (18.00 uur) in een uitverkochte Rotterdamse Kuip tegen landskampioen Feyenoord. 

‘Luc Castaignos naar Vitesse’

SML start uit tegen Union

22-07-2017
SML gaat op de eerste speeldag van de de competitie in de tweede klasse I van het zondagvoetbal op bezoek bij Union. Beide ploegen streden vorig seizoen om de titel in de derde klasse D. Union trok toen aan het langste eind, SML promoveerde via de nacompetitie.

AVW ’66 – ESA op 9 december

22-07-2017
ESA en AVW ’66, beide gepromoveerd, beginnen de competitie in de tweede klasse G van het zaterdagvoetbal met een thuiswedstrijd. ESA ontvangt Veensche Boys, AVW ’66 is gastheer van Lunteren. Op zaterdag 9 december staat in Westervoort de ‘klassieker’ tussen beide ploegen op het programma.