Spektakel bij MASV – Arnhemia (6-4)

9 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV en Arnhemia maakten er zondag in de vierde klasse F een waar spektakel van . MASV keek na een kwartier tegen een 0-3 achterstand aan, maar sleepte de overwinning uiteindelijk toch nog binnen. Het werd 6-4.

Arnhemia schoot als een komeet uit de startblokken en stond binnen een kwartier op 0-3 door Fath Alkan (kopbal), Mohammed Edan (afstandsschot) en Bart Schneider. “We begonnen zoals een week eerder tegen OVC’85. We dekten heel slecht, maar na de 0-3 kwamen we wat beter in de wedstrijd. Ook bij 0-3 had ik nog steeds het gevoel dat we de wedstrijd konden winnen, omdat we het betere van het spel hadden”, vertelde Jan van de Wouw, trainer van MASV.
Nog voor rust draaide de thuisploeg de rollen om. Said Maamri scoorde drie keer op rij, waarna Sofiane Aharchi met twee doelpunten de ruststand op 5-3 bepaalde. De tweede MASV-treffer kwam voort uit een strafschop, die in de ogen van Arnhemia op zijn minst discutabel was.
De tweede helft was minder doelpuntrijk en de krachten slopen op het snikhete kunstgras bij beide ploegen weg. Arnhemia kwam terug tot 5-4, maar opnieuw Maamri maakte aan alle onzekerheid een einde: 6-4.

Vierde klasse F
Fortissimo – Spero     1-4
MASV – Arnhemia       6-4
OSC – OVC ’85           5-4
SDOO – HAVO            4-3
Angeren – FC Jeugd    3-4
Driel – Eldenia            5-2