SML ongelukkig onderuit bij Trias

13 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Vorige week de spelerspasjes-affaire, zondag de 2-1 nederlaag  bij FC Trias. Twee tikken achter elkaar voor SML. Maar de ploeg bleek ongebroken en speelde in Winterswijk een prima wedstrijd.

Daar kon zelfs de rode kaart voor SML’er Martin Hofmans in de eerste helft, bij een 1-0 achterstand, niets aan afdoen. Want zelfs met tien bleek SML nog altijd de bovenliggende partij. Aanvoerder Dennis van der Kamp zeï: “De rode kaart vond ik al erg overdreven, geel was wellicht op zijn plaats geweest. Maar daarna begonnen we alleen maar beter te voetballen. We hebben na rust steeds aangevallen en alleen maar op de helft van Trias gespeeld.”
De beloning voor dat overwicht kwam vijf minuten voor tijd via een klutsgoal van Abullah Sprenkel: 1-1. Maar in blessuretijd gingen de Arnhemmers toch nog ongelukkig onderuit toen Trias uit een vrije trap scoorde.

SML is nu afgezakt naar de vijfde plaats in de derde klasse C, maar wil omhoog blijven kijken. Van der Kamp: “Er is nog niets aan de hand. We hebben een prima wedstrijd gespeeld, bovendien is in deze klasse van alles mogelijk. We krijgen alle toppers nog thuis, en de concurrenten spelen ook nog tegen elkaar.”

Andere uitslagen 3C:
DCS – Ruurlo                          4-1
VIOD – Veluwezoom              1-1
PAX – Concordia W                2-0
Doetinchem – Brummen       1-1
Angeren – WVC                       1-4