SML na vlotte start met lege handen

13 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Een onnodige nederlaag. Dat vond iedereen in het SML-kamp zondagmiddag. De Arnhemmers kwamen tegen Concordia Wehl met 2-0 voor, maar stonden aan het einde toch met lege handen: 2-3.

Echt verdiend was het ook niet, de winst voor de Wehlenaren, temeer als je bedenkt dat de derde goal uiterst omstreden was. Een Concordia-aanvaller nam de bal met de hand mee en scoorde vervolgens de beslissende treffer. SML-speler Davy Hendriks zei: “Die speler gaf na afloop zelfs toe dat het hands was.”
Er leek aanvankelijk niets aan de hand voor de Bakenberg-ploeg. SML speelde goed voetbal en kwam op 2-0 door doelpunten van Abdulla Sprenkel en Robin van Woerkom. Dat Concordia Wehl via een strafschop terug kwam tot 2-1 leek SML geen zorgen te baren want de ploeg hield het overwicht.
Bij 2-2 werd dat iets anders. Maar dat Concordia ook nog de 2-3 tevoorschijn toverde, was iets te veel van het goede. Hendriks: “Gezien de verhoudingen was een gelijkspel wel een terechte uitslag geweest. We zijn nu een paar plaatsen gezakt op de ranglijst, maar de ploegen liggen dicht bij elkaar. Over een week kunnen we ook zo weer derde staan. Voor ons is het vooral belangrijk dat we goed blijven voetballen, zodat we met vertrouwen de nacompetitie kunnen ingaan.”

Andere uitslagen 3C:
Ruurlo – Veluwezoom   0-1
Trias – Brummen           3-0
DCS – WVC                      3-0
VIOD – Doetinchem       4-1
Angeren – PAX               4-2