SML A1 na rust op toeren tegen Grol

20 september 2011 | Van onze AS-redactie

SML A1 begon in de hoofdklasse M gehavend aan het duel met Grol A1. De door 4 blessures geplaagde formatie van trainer Rene Lubbers stelde na rust echter orde op zaken tegen de ploeg uit Groenlo: 4-2.

HOOFDKLASSE M
SML A1 – Grol A1 4-2 (1-1).

Grol A1, na 2 wedstrijden nog puntloos, nam zaterdag op sportpark De Bakenberg in de eerste helft verrassend een voorsprong. De gasten profiteerden van een slorig moment in de defensie van SML A1: 0-1. Nog voor rust trok de thuisclub de stand weer gelijk door een doelpunt van Dilsad Birim na een prima voorzet van Jilles Droog.
SML-trainer Rene Lubbers, die 2 spelers uit het B1 aan zijn uitgedunde selectie had toegevoegd, zag zijn ploeg direct na rust op voorsprong komen. De assist was van Doudou Traore en wederom Dilsad Birim had geen moeite om het net voor de tweede keer te vinden: 2-1.
Jilles Droog zette SML op een veilige 3-1 voorsprong. Hij bekroonde een goede individuele actie door het midden met een mooi doelpunt. Halverwege de tweede helft viel Yannick van Heumen sterk in en hij schoot de bal even later in de bovenhoek: 4-1.
SML kreeg nog een groot aantal kansen, maar was onnauwkeurig in de afwerking. Slordig uitverdedigen van de thuisclub leidde zelfs nog tot een tweede treffer van Grol: 4-2.
Bij SML speelde Bob Hakman, die eigenlijk was gestopt, in de defensie een solide partij.  Arbiter Koopman floot een uitstekende wedstrijd.
SML, dat pas 2 keer in actie kwam, staat met 6 punten op een virede plaats. Orion a1 gaat met 9 punten uit 3 duels aan de lieding in de hoofdklasse M.

Uitslagen Hoofdklasse M
SML A1 – Grol A1                                4-2
RKHVV A1 – WVC/SKVW/W’wijk A1  2-4
Longa’30 A1 – Varsseveld A1           2-2
Quick 1888 A1 – Eldenia A1              1-6
Hatert A1 – AZSV A1                          1-5
Orion A1 – DVC’26 A1                        3-1