SML A1 met goed geluk naar winst

28 maart 2011 | Van onze AS-redactie

SML A1 heeft in de hoofdklasse M met enig fortuin de uitwedstrijd bij Beuningse Boys A1 in zijn voordeel beslist. De Arnhemse ploeg had aan een treffer van Wesley Martens, halverwege de eerste helft, genoeg: 0-1.

HOOFDKLASSE M
Beuningse Boys A1 – SML A1 0-1 (0-1)
Trainer John Raaymann van SML A1 noemde de wedstrijd bij Beuningse Boys A1 er eentje met 2 gezichten. “De eerste helft was volledig voor ons, de tweede voor Beuningse Boys. We hebben met meer geluk dan wijsheid deze wedstrijd tot een goed einde gebracht”, zei Raaymann, die de doelman en de achterhoede van SML een pluim gaf. “Dat was het beste deel van de ploeg, het middenveld en de aanval waren volledig onder de maat en een aantal liep zelfs de kantjes er vanaf.”
Mogelijkheden om te wisselen had Raaymann echter niet. “Want we hadden ook nog wat geblesseerde en afwezige spelers.”
Dat het niet zo goed liep bij SML zou te maken kunnen hebben met de bekerwedstrijd die SML A1 maandagavond speelt tegen Woezik, een club uit de derde divisie. “Misschien is dat een excuus. Tegen Woezik kunnen we de halve finale van de beker bereiken, maar dan zullen we wel met een andere instelling moeten spelen, want anders gaat dat zeker niet lukken”, aldus Raaymann.

Uitslagen hoofdklasse M
Beuningse Boys A1 – SML A1     0-1
Blauw Geel ’55 A1 – Orion A1   0-8
DVV A1 – Eldenia A1                   2-1
Spero A1 – RKHVV A1                 4-0
AZSV A1 – Longa ’30 A1            1-0
VVO A1 – DVC ’26 A1                 3-1