Slechte dag voor handbalteams UDI

13 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Het was een slechte dag voor handbalvereniging UDI1896. De dames verloren met 35-22 van stadgenoot AAC 2, de heren waren kansloos tegen HABO’95: 19-35.

De UDI-dames misten een paar open kansen in de eerste helft. Op de cirkelloper van AAC kregen de dames van UDI echter geen grip. AAC leidde de eerste helft al met 20-11. In de tweede helft kwam UDI nog terug tot 4 doelpunten verschil. Uiteindelijk werd het een verdiende 35-22 winst voor AAC dat te goed is voor deze tweede klasse.

De heren van UDI kunnen de degradatie uit de Regioklasse B  nauwelijks meer ontlopen na de forse 19-35 nederlaag tegen HABO’95. Trainer Fred Wieland: “HABO was te goed voor ons. In het begin konden we nog aardig meedoen, we stonden zelfs nog met 7-5 voor,  maar daarna niet meer. Het is geen schande om van deze talentvolle ploeg te verliezen. Het positieve voor ons was dat Joris Grob en Bas Witjes na hun blessures weer even hebben gespeeld. We staan er slecht voor, maar we laten de laatste wedstrijden niet zomaar lopen, we knokken tot het einde door.”