Simpel.nl hoofdsponsor Vitesse

13 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Vitesse heeft in Simpel.nl een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De Arnhemse eredivisionist sloot met de grootse telefoonaanbieder van sim-only-abonnementen van Nederland een overeenkomst tot de zomer van 2013. Dat maakte Vitesse donderdagmiddag bekend.

De naam van Simpel.nl prijkt tot het einde van het seizoen 2012-2013 op de shirts. ‘Spieren voor spieren’, dat nu op de tenues staat, krijgt een plaatsje op de linker mouw, zo vertelde directeur Paul van der Kraan van Vitesse donderdag tijdens een in Gelredome gehouden persconferentie.
Voor welk bedrag Simpel. nl Vitesse sponsort, maakten beide partijen niet bekend. Simpel.nl is  ook al hoofdsponsor van FC Utrecht. “Maar we zijn blij met de overeenkomst. Het is een volgende stap in de opbouw van de club.”
Directeur Jasper de Rooij was al even blij. “We zijn trots op de samenwerking. Vitesse is een ambitieuze club met een rijke traditie waar Simpel zich graag aan koppelt.”
De Rooij vertelde ook dat er in Gelredome met hulp van Simpel.nl een familievak komt. “Voetbal moet weer een familie-uitje worden. Ik zou het mooi vinden als gezinnen weer massaal en met veel plezier naar topvoetbal komen kijken.”