Selhorst belangrijk voor Arnhemse Boys

27 november 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemse Boys heeft zondag de inhaalwedstrijd in 3D tegen WAVV met 3-1 gewonnen. Vincent Selhorst was belangrijk voor de thuisclub en zette zijn ploeg een kwartier voor tijd met een prachtige uithaal op een 2-1 voorsprong.

“Het was niet groots, maar na een aantal gelijke spelen was het vooral belangrijk om een keer te winnen”, zei trainer Ricardo Gil Muinos van Arnhemse Boys. “Het kon na rust alle kanten op en de ploeg die bij 1-1 zou scoren zou de winnaar worden.”
Volgens gil Muinos was het een wedstrijd met weinig kansen. Bovendien speelde de harde wind op sportpark De Schuytgraaf een grote rol.
Driss Jeniyeh opende in de eerste helft de score voor Arnhemse Boys, maar WAVV kwam 10 minuten voor de pauze uit een vrije trap op gelijke hoogte. een kwartier voor tijd zet Vincent selhorst de thuisclub vanaf de rand van het strafschopgebied op 2-1. René Vervoort bepaalde kort voor het eindsignaal de eindstand op 3-1.
Gil Muinos kon op 7 spelers geen beroep doen. Zondagochtend viel ook Tommy van Vessem af. Hij was ziek, waarna Brian van de Pavert zijn opwachting in de basis maakte. “Door personele problemen maakte Brian ook vorig seizoen zijn opwachting in de hoofdmacht van Arnhemse Boys. Brian had ook nu aangegeven beschikbaar te zijn als de nood aan de man zou komen. Dat was nu het geval”, zei Gil Muinos.
Arnhemse Boys heeft door de zege weer aansluiting gekregen met de middenmoot in 3D. “Zondag krijgen we Spero thuis. Win je die wedstrijd ook, dan mag je weer naar boven kijken”, zei Gil Muinos.