Seizoen zit er voor VDZ op

21 april 2013 | Van onze AS-redactie

Voor VDZ zit het seizoen er in de derde klasse C op. De Arnhemse ploeg verloor met 2-1 bij Eibergen en doet niet meer mee om de prijzen. Uit de laatste drie duels haalde VDZ slechts één punt. 

VDZ had in de eerste helft weinig in te brengen bij Eibergen. De thuisploeg nam in de tiende minuut een voorsprong en ook de de tweede kans van Eibergen, halverwege de eerste helft, werd een voltreffer: 2-0. De gasten kwamen voor de pauze niet verder dan een kopbal van Julian Markus, die de doelman van Eibergen dwong tot een redding.
De tweede helft was voor VDZ, maar de bezoekers kwamen niet tot grote kansen. Opnieuw Julian Markus stichtte na een voorzet van Joris Schemkes na een kwartier nog wel gevaar met een kopbal, maar pas vijf minuten voor tijd scoorde VDZ tegen. De bal viel voor de voeten van A-junior Markus, die van acht meter raak schoot.
Zelfs doelman Tom Witjes van VDZ trok ver in blessuretijd mee ten aanval (zie foto homepage). Uit de scrimmage die ontstond schoot Soufian Arjoch net naast.
VDZ staat in 3C op een zevende plaats met 28 punten uit 20 duels.

Uitslagen Derde klasse C
Eibergen – VDZ               2-1
Doetinchem – SML          5-0
Vorden – Neede              4-0
VIOD – Ruurlo                 1-2
FC Trias – Brummen        4-1
WVV ’34 – Pax                 1-0