RTV Connect zondag live bij VDZ – VVO

2 december 2022 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 17.00 uur) op 4 december weer ruim aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

In Connect Sport gaan de presentatoren zondag in gesprek met de voetbaltrainers Martijn Bartels (DUNO), Jan Oosterhuis (AVW’66), Giovanni Zweers (Zuid Arnhem), Dennis van Beukering (MASV), Erik van Zutphen (DCS), Roberto Tuinstra (OBW), Wim Bleijenberg (Westervoort), Klaas Vermeulen (GSV ‘38), Berat Sasmaz (SDZZ) en Danny Nesselaar (Eendracht).

Verder is RTV Connect zondag live aanwezig bij de kraker in de derde klasse B tussen VDZ, de nummer twee op de ranglijst, en koploper VVO. Over handbal wordt in gesprek gegaan met de trainers van de mannen van DFS Arnhem (Pascal Lucassen) en UDI 1896 (Kevin Gerritsen) en het vrouwenteam van OBW (Jan Lentjes) én één van de Connect Sport-verslaggevers tekent zaterdag de belevenissen van de handbalwedstrijd tussen Huissen en Duiven op.

De basketbalwedstrijd Arnhem Eagles – High Five wordt met coach Darryl Donk nabeschouwd en worden met trainer Ferry-Jan Weerdestein de verrichtingen van zijn volleybalteam Aetos gevolgd, zoals dat ook gebeurt met zijn collega Peter van Veen van LIVO.

Tot slot wordt met korfbalcoach Henco Pullen van Oost-Arnhem gesproken over het duel van zijn ploeg bij Deetos en is er aandacht voor de korfbalwedstrijden Rivalen – Wesstar en Zwaluwen – EKCA.

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App.