RTV Connect live bij Heerenveen – Vitesse en DVV – VDZ

27 januari 2023 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 18.00 uur) volop aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

Connect Sport zit ook dit weekend weer vol met sportonderwerpen uit de regio. Op zaterdagavond begint het al, wanneer Connect Sport live uitzendt vanuit Heerenveen om daar de verrichtingen van Vitesse te kunnen volgen (zaterdag 20.00 uur). Op zondag wordt er vanuit Duiven eveneens live verslag gedaan van de wedstrijd DVV – VDZ, de nummers drie en vier in de derde klasse B van het zondagvoetbal.

Natuurlijk worden de zaterdagwedstrijden besproken en nabeschouwd: DUNO – Sliedrecht met Martijn Bartels en een terugblik op OVC ’85 – Otterlo. Trainer Danny Nesselaar van Eendracht kijkt terug op de zondagwedstrijd van zijn team tegen RVW en Freddy Dahm van SC Rijnland doet dat over het treffen in de vierde klasse D tegen Kilder. SML-trainer Muhaiman Samir treedt met zijn ploeg aan tegen Dinxperlo en praat daar met Connect Sport over. In de vijfde klasse C speelt de nummer drie SDZZ tegen Elsweide en uiteraard heeft trainer Dennis van Beukering veel te vertellen over de wedstrijd van zijn MASV tegen Leones.

Maar ook andere sporten dan voetbal komen aan bod. Veel aandacht voor het korfbal in de regio (ECKA – KCD, Zwaluwen – Viking en Groen Zwart – Rivalen), maar ook voor volleybal, handbal (onder andere een nabeschouwing met aanvoerder Peter Schoenaker van DFS Arnhem na het duel met Bevo HC 2), waterpolo en rugby. Tot slot spreken de presentatoren van Connect Sport met studiogast Jan de Graaf. In de rubriek In the Sportlight vertelt hij alles over schermen, zijn vereniging Scaramouche én over de grootse dingen die zij aan het organiseren zijn op schermgebied. En uiteraard tussen 17-18 uur alle uitslagen van de in deze regio actieve competitiesporten!

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App