RTV Connect live bij Emmen – Vitesse én bij drie krakers in het amateurvoetbal

3 februari 2023 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 18.00 uur) volop aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

Veel interessante wedstrijden dit weekend en Connect Sport volgt er weer een groot deel van. Zaterdagavond speelt Vitesse uit tegen Emmen en de reporters van Connect Sport volgen die wedstrijd live voor de radio, aanvang 20.00 uur. Op zondag wordt het amateurvoetbal nauwgezet gevolgd.

Zo treffen in de vierde klasse D de eerste vier ploegen elkaar in onderlinge duels. Groessen, nummer twee, speelt tegen de nummer drie Angerlo Vooruit (beide ploegen hebben 17 punten) en koploper SC Rijnland (20 punten) speelt thuis tegen Sprinkhanen (17 punten), de nummer vier. Connect Sport is bij beide duels live aanwezig, dus de wedstrijdflitsen zijn vanaf 14.00 uur op de zondagmiddag te horen.

In Arnhem staat de kraker in de derde klasse B tussen VDZ (gedeeld tweede met VVO met 25 punten) en koploper SC Westervoort (27 punten) op het programma. Ook hier is Connect Sport live met een verslaggever aanwezig.

Verder nabeschouwingen met trainers en spelers. Marco Bosch vertelt hoe zijn club ESA het gedaan heeft tegen VVA uit Achterberg, Delano Verweij doet dat over Arnhemse Boys, AVW ’66 – ZZC ’20 wordt samengevat met trainer Jan Oosterhuis. Aandacht voor Redichem – GVC is er met Maarten Kerkhof en verder komen de mannen én vrouwen van Eldenia aan bod met respectievelijk Roy van der Hoek en Chiara Kaya. In Zevenaar wordt al zaterdagavond de lokale derby tussen DCS en OBW gespeeld en ook daarover wordt met de trainers nagesproken.

Verder aandacht voor de korfbalwedstrijden van Oost Arnhem, EKCA en Zwaluwen, waarvan de laatste een wedstrijd om de eerste plaats tegen  PSV speelt, handbal (DFS Arnhem, HCL en Duiven). In de rubriek In the Sportlight komt het handboogschieten aan bod en in het laatste uur (17-18 uur) worden alle uitslagen uit deze regio doorgenomen.

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App