Ron Olyslager terug bij Rheden

8 januari 2015 | Van onze AS-redactie

 

Ron Olyslager volgt komend seizoen Bram van Aken op als trainer van eersteklasser Rheden. De oud-doelman van De Graafschap gaat die functie combineren met het trainerschap van de zaterdagse eersteklasser FC Zutphen. Olyslager is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij SDOUC.

 

Olyslager is geen onbekende bij Rheden. De 50-jarige trainer, woonachtig in Rheden, was van 2007 tot 2011 al eerder als technisch eindverantwoordelijk voor de huidige eersteklasser.
Door de komst van Olyslager hoeft Rheden ook niet op zoek naar een assistent-trainer. John Farkas, die vier seizoenen aan de zijde stond van Bram van Aken, blijft aan. “Ik heb steeds gezegd, dat ik zou stoppen als Bram bij Rheden vertrekt. Ik zou een uitzondering maken als Ron Olysger terug zou keren. En dat is nu gebeurd, dus ik blijf ook”, aldus Farkas, die donderdagavond Rheden met 7-2 zag winnen van VDZ in de eerste wedstrijd van het Bumé Zilveren Baltoernooi van VVO.
Rheden staat door die zege zondag in de finale tegen de winnaar van het duel VVO – Veluwezoom. Die wedstrijd wordt vrijdagavond gespeeld. De aanvang is 20.00 uur.