Roberto Straal nog een jaar bij SML

15 januari 2016 | Van onze AS-redactie

Trainer Roberto Straal heeft zijn contract bij voetbalclub SML met een jaar verlengd. Het bestuur van de Arnhemse vierdeklasser en Straal zijn content over de huidige samenwerking. Straal is nu bezig aan zijn tweede seizoen.

Op de website van SML geeft Straal (49, ou-speler van ondermeer Vitesse) aan gelukkig te zijn bij SML. ‘Ik ben blij mijn contract met een jaar te verlengen en ik heb het erg naar mijn zin bij SML. Er zit nog veel rek in deze groep en de komende jaren komen er nog veel talentvolle spelers aan. Ik hoop het team naar een hoger plan te tillen.’

Het bestuur van SML verlengde ook de contracten met assistent-trainer Erwin Visser en keeperstrainer Adrie Brockx. Beiden zijn volgens het bestuur een goede toevoeging aan de technische staf en dragen op een positieve wijze bij aan de ontwikkeling van het eerste elftal.
SML staat in de vierde klasse F van het zondagvoetbal op een tweede plaats. De Arnhemse formatie voert met VVO een felle strijd om de titel. De Velpse ploeg leidt halverwege de competitie met 31 punten uit 13 duels. SML volgt met 30 punten. Driel (27 punten), DVOL (26) en Jonge Kracht (250 liggen nog op de loer.