RKHVV praat weer over toekomst

19 juni 2011 | Van onze AS-redactie

Voetbalvereniging RKHVV houdt dinsdag 21 juni weer een buitengewone ledenvergadering, waarbij concrete plannen  om de betrokkenheid van de leden bij de club te vergroten, centraal staan. Ook krijgt de club een nieuw bestuur.

Er wordt weer een grote opkomst verwacht in het clubhuis aan de Blauwenburcht in Huissen. Sinds begin dit jaar is een grote groep verontruste RKHVV-leden bezig om de cultuur binnen de vereniging te veranderen. Tot dat moment kwamen te veel taken terecht op een paar bestuurlijke schouders. De initiatiefgroep RKHVV 2.0 heeft een toekomstplan gemaakt waarover dinsdag gesproken wordt.
In de buitengewone ledenvergadering  van 28 maart hebben 300 leden al massaal ingestemd met de slogan ‘Meedoen is een keuze’. Dat betekent dat elk RKHVV-lid straks verplicht is een taak uit te voeren.

In de vergadering van dinsdag worden tien nieuwe bestuursleden voorgesteld die, na benoeming door de leden, het hoofdbestuur gaan vormen. Daarnaast wordt er een Algemeen Bestuur voorgedragen dat uiteindelijk gaat bestaan uit circa 30 personen. Naast deze beide besturen worden er bestuurscommissies in het leven geroepen die verschillende taken gaan uitvoeren.