RKHVV loot MASV in KNVB-districtsbeker, SC Rheden naar DTS Ede

15 november 2017 | Van onze AS-redactie

MASV, nog de enige Arnhemse vertegenwoordiger in de strijd om de KNVB districtsbeker oost, speelt in de tweede ronde een uitwedstrijd tegen hoofdklasser RKHVV. SC Rheden moet op bezoek bij de Edese zaterdageersteklasser DTS.

De loting vond dinsdagavond plaats in het clubhuis van TVC ’28 in Tubbergen. Voorafgaand had de KNVB de ploegen regionaal ingedeeld en verdeeld over drie groepen. De clubs uit Arnhem en omstreken waren ingedeeld in groep 2. In iedere groep werden 13 wedstrijden geloot. De bekerduels worden gespeeld op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 november. Na de tweede ronde staat er nog een tussenronde op het programma. Daarin komt zaterdageersteklasser Duno in actie als het de tweede ronde tegen Trekvogels overleeft. De ploeg uit Doorwerth speelt dan tegen de winnaar van de wedstrijd Dio ’30 – Jong Achilles ’29.
In groep 3, met clubs uit de Achterhoek en Twente, lootte hoofdklasser Silvolde, de ploeg van trainer Dennis van Beukering, een thuiswedstrijd tegen Eibergen. Zaterdaghoofdklasser AZSV, getraind door Arnhemmer Dennis van Toor, is in Aalten gastheer van SVZW.
Uit de eerste ronde staat in groep 2 nog een duel open: Roda ’28 – BVC ’12.

Programma districtsbeker
Eerste ronde
Donderdag 30 november
Roda ’28 – BVC ’12
Tweede ronde
Dinsdag 28 november

CSV Apeldoorn – SDV Barneveld
Woensdag 29 november
DTS Ede – SC Rheden (20.00 uur
Duno D – Trekvogels (20.00 uur)
Be Quick Z – De Bataven (20.00 uur)
DCS 2 – SKV
DFS – Groesbeekse Boys
Donderdag 30 november
RKHVV – MASV (20.00 uur)
Juliana ’31 – Alverna
Hatert – AWC
Krayenhoff – Blauw Wit
Dio ’30 – Jong Achilles ’29
Woezik – Activia
Winnaar Roda ’28-BVC ’12 – Brakkenstein (datum nog onbekend)

Derde ronde (tussenronde)