Punt voor SC Oranje tegen Elistha

1 mei 2011 | Van onze AS-redactie

SC Oranje heeft in zijn laatste thuiswedstrjd van dit seizoen in 4F een punt gepkat. De ploeg van trainer Remo Derksen hield Elistha op 2-2. Marlon Wehl scoorde beide Arnhemse goals.

SC Oranje nam in het duel met Elistha al snel een 2-0 voorsprong. Nadat  Donovan Jap a joe door de keeper van Elistha was neergelegd, zorgde Marlon Wehl uit een strafschop voor 1-0. “De keeper kreeg geen rood en dat was verbazingwekkend, want hij schopte Donovan van achteren neer”, zei trainer Remo Derksen van SC Oranje. “En het doelpunt had eigenlijk niet goedgekeurd mogen worden. Marlon schoot de bal namelijk tegen de lat en scoorde vervolgens in de rebound. Dan is het buitenspel.”
Marlon Wehl zorgde even later ook voor 2-0, toen hij alleen op de keeper afging en beheerst scoorde. Een ongekende weelde voor SC Oranje.  “We waren ook even door het dolle”, zei Derksen.
Elistha scoorde nog voor rust 2-1. Doelman David Zinnemers van Oranje voorkwam vlak voor de pauze de gelijkmaker, toen hij een strafschop stopte. Halverwege de tweede heft viel de 2-2 toch. “Het was voor ons alleen nog maar tegenhouden en dankzij David Zinnemers hebben we het punt vastgehouden. Hij verrichtte een paar hele knappe reddingen”, aldus Derksen.