Punt voor RKHVV in knotsgek duel

27 februari 2011 | Van onze AS-redactie

In een waar spektakelstuk heeft RKHVV zondag de punten gedeeld met Babberich. Na 1-1 ruststand volgde een knotsgekke en voor de neutrale toeschouwers zeer aantrekkelijke wedstrijd die eindigde in een 4-4 gelijkspel.

RKHVV kende een bliksemstart in de Liemers. Al in de eerste minuut zorgde Kevin Sissing voor de voorsprong. Lang kon de ploeg uit Huissen hier echter niet van genieten, Evert Römer maakte in de 13e minuut weer gelijk. Babberich kreeg in de 26e minuut de ideale kans om op voorsprong te komen maar Jesse Pastoors, niet bepaald in vorm de laatste weken, wist het buitenkansje niet te benutten.
Na de rust trokken beide ploegen ten aanval. Winst was voor beide ploegen noodzakelijk om de aansluiting met de middenmoot te behouden. Na twintig minuten in de tweede helft volgden een tiental knotsgekke minuten. Jonathan Opoku zorgde in de 64e minuut voor de 1-2. Een minuut later zorgde Robbin Thuss voor de gelijkmaker. Jesse Pastoors kreeg in de 68e minuut opnieuw de kans vanaf elf meter: 3-2. Geert van der Heiden (foto)  zorgde in de 69e minuut echter ook weer voor 3-3.
Beide ploegen speelden vervolgens vol voor de overwinning. Babberich leek die te pakken toen Stefan Gezius in de 86e minuut de 4-3 maakte. Geheel in de stijl van de tweede helft wist Keverly Albertus vanaf de aftrap echter alweer gelijk te maken: 4-4.

Uitslagen hoofdklasse C
Hoogeveen – Be Quick 1887    2-0
Babberich – RKHVV                    4-4
WKE – Sneek Wit-Zwart              3-1
MSC – NEC                                   0-2
FVC – Rigtersbleek                     0-0